Wednesday, July 6, 2011

Terima Kasihhh...

21:47
Rabu
6 Julai 2011

Segala penat lelah 2 tahun..

Tidur yang sedikit, mengajar untuk mencari erti cukup dalam tidur yang sedikit...
Sehingga tekanan darah naik sejenak..

Alhamdulillah..
Terima kasih kepada semua..
Terutamanya Puan Azlinda yang banyak bersabar dengan karenah EE saya...
Phewww... Bonus point 0..
Perlu belajar dari kesilapan ini untuk medical school yang seterusnya...
Puan Musliza yang terlalu banyak bersabar dan memantau saya...

Sekarang...
Mengharapkan agar MARA masih mengekalkan polisi 35 points and above untuk fly..
Sebagaimana yang dijanjikan semasa briefing beberapa hari sebelum final exam...

InsyaALLAH...
Palacky University sedang mnunggu...
Bergabung dengan ikhwah Czech Republic kan menjadi kenyataan...
Doakan saya agar segalanya kan lancar..



Abe Am  @ Ikram Mohd Noor

7 comments:

nurlisa kamal said...

mabruk ya zamili! :)

Abe Am said...

alhamdulillah...

rejeki yg Allah tetapkan. tu pun dah sipi2 nak tergelincir..

bak kata Uncle Ben,"Great powers come with great responsibilities.."

Allah know best.

^^

Anonymous said...

yess.
akhirnyer tahu jugak nama sebenar blogger nih!

khye said...

Tahniah!!!!!

Abe Am said...

khai:::ko pun. ko ag mantap dari aku..

Simon 'Adam' Malik said...

Am.. tak sangke ramei yang buat blog dari kolej maha buzi... hehehe..

Abe Am said...

incik WOTPOG::hehe

standard, menggunakan segala kebolehan utk 'jalan juang'...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...